Cocktailbar i hjertet af København

Oplev en hyggelig atmosfære og unikke sæsonbetonede cocktails, individuelt fremstillet efter vores mixologers præferencer. Find os lige i hjertet af København og nyd drinks, smil og godt selskab.

Good times &
beautiful cocktails

Lige for tiden bærer vores cocktailmenu titlen REWIND. Denne kollektion er en hyldest til en af vores mest skattede inspirationskilder: musikken. Atmosfæren hos DECO understreges af et musikudvalg, der kredser om årstiderne og vores menu. Hver sang i menuen er nøje håndplukket af et medlem af vores kyndige hold, og repræsenterer en unik og mindeværdig cocktailoplevelse, baseret på et betydningsfuldt øjeblik i deres eget liv.

På en måde indkapsler det også vores mantra:
Good times and beautiful cocktails.

 

Sluk din tørst hos os,
vi har alle de cocktails du kunne ønske dig

Om Bar Deco

Siden DECOs åbning i begyndelsen af 2019 har vores lille cocktailbar hastigt oparbejdet et ry som et af Københavns bedste steder at nyde ypperlig cocktailkunst, og vi er stolte af at have modtaget den eftertragtede Byens Bedste Cocktailbar-pris af AOK allerede samme år. Med en hyggelig placering i smørhullet af livlige Ny Adelgade ligger DECO lige i nærheden af Kongens Nytorv, metroen, Hotel d’Angleterre og Det Kongelige Teater, såvel som landets mest berømte gågade, Strøget.

Vi brænder for detaljerne!
Fra cocktailens tilblivelse til servering planlægger vi alt, for at sikre du har den bedste oplevelse.

Den perfekte gave er en lækker cocktail

Vi tilbyder både gavekort med fast værdi og gavekort til smageoplevelser med rom, whisky eller agave.

Gavekort kan indløses ved booking ved hjælp af den unikke kode, du vil modtage, eller ved at præsentere det for en medarbejder i vores bar.

Medmindre der er særlige omstændigheder, er gavekortet gyldigt i ét år fra købsdatoen.

Køb et gavekort

See what’s
going on

Book a table

30 56 11 04